01

oct.
2020

Dragi turisti,

Postat de: Maria/ 1126 4

Multumim ca ne-ati vizitat si va rugam sa ne transmiteti impresiile pentru a putea imbunatati continuu serviciile noastre. Speram ca si pe viitor sa fim gazda dumneavoastra in Calimanesti.

4 Comentarii
 • Avatar
  Cris
  13/01/2019

  Am fost cazat in pensiunea Maria și condițiile sunt excelente, amabilitatea, curățenia, poziția locatiei ma vor face sa revin la primăvara. Nota 10!!

  Reply-i lui Cris" aria-label='Reply-i lui Cris'>Reply
  • pensiune
   Pensiune
   13/01/2019

   Multumim pentru cuvintele frumoase! Va mai asteptam pe la noi!

  • Pensiunea Maria
   20/01/2019

   Multumim! Va mai asteptam!

 • Avatar
  Lucian
  15/01/2019

  Gazde foarte primitoare, oameni deosebiti si foarte atenti la orice detaliu. Pensiunea are in apropiere o piata agroalimentara si multe alte magazine. Camere curate, baia este destul de mare, cu cabina cu dus, apa rece si calda permanent. Camera este dotata cu televizor, minibar, veioze pe noptiere, lumina suficienta, scaune mobile. Lenjeria este foate curata. Din punct de vedere al odihnei ai toate conditiile. La circa 400 de metri este Pavilionul Central, unde poti sa faci toate procedurile terapeutice indicate de medic, ai acces la trei bazine cu apa calda, sala de mese este imensa, bucataria este diversificata. Pentru restul timpului poti face plimbari usoare pana la Caciulata, pe insula Arutela, unde este o manastire foarte frumoasa si in imprejurimi. Cu mult drag si multa consideratie va saluta LUCIAN!

  Reply-i lui Lucian" aria-label='Reply-i lui Lucian'>Reply

Lasa un comentariu

Please enter comment.
Va rugam sa completati numele dumneavoastra
Completati adresa email
Please enter a valid email address.